De I-Pace is sexier dan ooit!

De I-Pace is sexier dan ooit!

Elektrische auto dit, elektrische auto dat, de discussie over de elektrische auto blijft gaan. Maar Jaguar komt nu met twee speciale I-Pace die gewoon heerlijk dik zijn!

De twee projecten heten ‘Black Limited Edition’ en ‘Premium Black Pack’, maar daarover zometeen meer. Eerst even een rij aan interessante features. Apple Carplay is tegenwoordig standaard, maar daar is nu Android AutoTM bij gekomen. Pivi Pro, een nieuwe feature zorgt ervoor dat je twee telefoons kunt verbinden met de auto en als je de optie ‘draadloze telefoonlader’ aankruist bij het bestellen, kun je je telefoon opladen in het middenconsole!

Daarnaast Preferred Charging Period, een uitermate handige tool waarmee je je gewenste start- en eindtijd van laden van de accu in kunt stellen. (Denk aan daltarief en voldoende opladen voor vertrek)

De eerste: Black Limited Edition

Dit pakket is leverbaar op de I-Pace S en met een vast glazen panoramadak, het Black Exterior Pack (diverse logo’s en lijsten in het glanszwart), elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare spiegels, stoelen met memory-functie, LED-koplampen en 20 inch 5-spaaks lichtmetaal in het glanszwart is het standaard al een ongelooflijk dik uitgevoerde auto. Er is nog meer, maar laten we je niet verdrinken in specificaties! Te tof om niet te benoemen: het interieur ademt Ebony. Van stoelen in het Ebony-generfd leder, Ebony dashboard en een hemelbekleding in het Ebony Morzine, luxe alom!

Premium Black Pack & Ostuni Pearl White Metallic

Dit is de nieuwe optie, het Premium Black Pack. Eigenlijk is dit het exterieur-gedeelte van de Black Limited Edition: zwarte lijsten, logo’s en de 20 inch velgen. Daarnaast is Ostuni Pearl White toegevoegd aan het exterieur-kleuren palet en zegt nou zelf: dit mag gezien worden!

Last but not least: Amazon Alexa

Amazon Alexa is de stembediening afkomstig van Amazon en wordt op steeds meer plekken uitgerold. Wanneer dat in Nederland gaan zijn, weten we nog niet, maar het Pivi Pro-infotainmenstysteem, navigatie, telefoongesprekken en meer worden hiermee vlekkeloos aangestuurd. Kortom, gemak gaat de mens nog meer dienen en de I-Pace is het voorbeeld hiervan.

En blijf in de buurt, want wellicht zie je binnenkort een uitgebreide review van de Jaguar I-Pace (S) op onze website…

Bron: Jaguar

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.