De goedkoopste Lamborghini van Nederland!

De goedkoopste Lamborghini van Nederland!

Het kopen van een supercar begint allemaal bij dromen, maar na een aantal jaar worden sommige supercars ”relatief betaalbaar”. Dus koop jij deze Lamborghini Gallardo?

Voor slechts € 74.500,- wordt jij eigenaar van deze Lamborghini Gallardo uit 2004. In 2004 is deze nieuw geleverd door een Duitse dealer aan een Italiaan uit Parma en heeft daar tot 2008 gereden. Sinds 2008 is de auto in Nederland, toen had de auto 29.951 km gereden. Momenteel staat de teller op slechts 55.040 km, de Gallardo heeft 19 inch zwarte velgen, Zwarte remklauwen, Beige volledig leder sportinterieur, Xenon verlichting, Climate control, Sport rijmodus, Audio/CD-wisselaar, Zwart dashboard en stuurwiel, Aluminium pedalen. De auto verkeert in zeer originele staat, de velgen zijn ook origineel maar waren bij levering nieuw nog zilvergrijs van kleur.

De auto staat te koop bij Autobedrijf Hazet in Ochten, de advertentie vindt je [KLIK HIER]

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.