De goedkoopste Ferrari van Nederland!

De goedkoopste Ferrari van Nederland!

Goedkoopste Ferrari

‘De meeste dromen zijn bedrog’, maar met hard werken kun je toch een hele hoop van je dromen waarmaken. Voor ons, en ook zeker voor velen van jullie, is het bezitten van een supercar een van de grootste dromen.

En stel nou dat je een aantal jaren hard gewerkt hebt en je een spaarpotje opgebouwd hebt. In dat spaarpotje zit bijna €40.000,- en je hebt altijd al een voorliefde gehad voor het merk met het steigerende paard in het logo. Grijp dan nu je kans, want deze volledig gerestaureerde Ferrari Mondial Quattrovalve 2+2 uit 1983 kan voor €39.950,- van jou zijn en daarmee is het ook meteen de goedkoopste Ferrari van het Nederlandse web!

En geloof ons wanneer we zeggen dat je waar voor je geld krijgt. Deze tijdcapsule brengt je terug naar de jaren 80′ en laat je op de provinciale wegen spelen met een 235 pk sterke 3 liter motor met 6 versnellingen. Met een 0 – 100 sprint van net geen 8 seconden is snelheid niet het codewoord bij deze bijna vintage Ferrari, nee, bij deze ‘blast from the past’ draait het om rijplezier. Denk jezelf maar eens in, lederen handschoentjes aan, vrouw op de passagiersstoel en samen cruise je door de Franse Alpen met het dakraampje open, op weg naar de ondergaande zon.

Geweldig toch? Maar daar houdt het niet op, de auto komt met een grote map aan onderhoud, er staat nog geen 90.000 km op de teller, hij is voor een schijntje te verzekeren is als oldtimer en het is een rijdend Italiaans raadplaatje/woordenboek, kijk maar naar het middenconsole! Of kopen jullie liever iets moderners zoals een RS5, Focus RS of een M3 E90 Sedan?

PS: Deze Ferrari is nog altijd een betere investering dan de Bitcoin, kijk maar naar het laatste nieuws.

Goedkoopste Ferrari

Goedkoopste Ferrari

Goedkoopste Ferrari

Goedkoopste Ferrari

Goedkoopste Ferrari

Goedkoopste Ferrari

Goedkoopste Ferrari

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.