De fiets mee op je Ferrari LaFerrari? Uiteraard!

De fiets mee op je Ferrari LaFerrari? Uiteraard!

Degene die zegt dat er geen fiets mee kan in of op je Ferrari, die zit he-le-maal fout. Hoe? Gewoon een setje ultrasterke zuignappen kopen en je zet je fiets ‘gewoon’ vast op de glazen motorkap van je 963 pk sterke stalen ros.

En oké, het voorwiel zit niet op de fiets en aangezien de ruimte in de kofferbak van deze raceauto minimaal is, mogen we er van uitgaan dat het voorwiel shotgun meerijdt. Dit unieke schouwspel is gekiekt in New Jersey, de Verenigde Staten.

Dus van wie zou die kunnen zijn? Van een wielrenner misschien… Lance Armstrong die van zijn laatste Tour-centjes deze investering heeft gedaan? Nee, dit verhaal heeft een ander einde. De auto wordt, zoals je op de foto’s kunt zien, ingezet als promotiestunt voor een sportwinkel. Jammer, maar desalniettemin hoor je ons niet klagen over het feit dat wij kunnen genieten van een knalgele LaFerrari, een dito uitgedoste 458 Speciale én een 599 Aperta!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.