De eeuwenoude fittie BMW – Audi: 1-0!

De eeuwenoude fittie BMW – Audi: 1-0!

Audi BMW Twitter

Internet: sinds het einde van de vorige eeuw de beste plek voor leedvermaak. En de plek waar veel gestreden wordt. Zo ook de eeuwig durende strijd tussen autofabrikanten.

Vandaag in de categorie ‘savage’: BMW versus Audi. De inzet werd gegeven door een fotograaf genaamd Jin. Jin heeft een mooie BMW M4 in het Yas Marina Blue. Jin schiet een mooi plaatje met behulp van het aanpassen van zijn sluitertijd. Jin plaatst de foto op Twitter. BMW USA pikt de foto op en deelt de foto op  hun eigen Twitter-pagina.

En dan begint het pas. Iedere, maar dan ook echt iedere autoliefhebber ziet meteen het Audi-logo terug in de vonkenregen achter de 431 pk sterke kanonskogel. Audi vuurt Twitter-shots af en wordt daarop onderuit gehaald als een American Footballer die vol in de aanval gaat.

Soms is het beter om te denken voor je doet, dit is het schoolvoorbeeld daarvan. Wat ons betreft staat het 1 – 0 in het voordeel van BMW!

Audi BMW Twitter

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.