De eerste Tesla Model 3’s stromen binnen bij Wheelclinic

De eerste Tesla Model 3’s stromen binnen bij Wheelclinic

Sinds een paar weken is de Model 3 te leveren in Nederland. Het nieuwste model van Tesla is een slagje kleiner dan de Model S en is bedoeld als een goedkoper alternatief. Dit hoeft echter niet te betekenen dat alles er maar beschaafd uit hoeft te zien.

Wat we hier zien zijn namelijk Model 3’s die zijn voorzien van zeer nette, maar toch sportieve velgen. Ze geven de Model 3 gelijk een look die hij verdient, want met zijn elektrische aandrijving die in het geval van de Performance versie 450 PK en 639 Nm levert is het echt een silent killer. Hij schiet namelijk in 3.7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur, en dat soort dingen wil je niet doen op stalen velgen. Wheelclinic kan je dus helpen bij het uitkiezen van de perfecte velgen, zodat je Model 3 er net wat dikker uit ziet. Velgen maken immers de auto…

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.