Nieuws

De eerste Mclaren Senna crash is een feit!

Wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht, is het natuurlijk heel verleidelijk om te zien wat ‘ie allemaal kan, maar met een auto als een Mclaren Senna kan dat al snel fout gaan.

Dat heeft de eigenaar van dit exemplaar al snel ondervonden; kort nadat de auto de dealer verliet werd de controle over de auto verloren. De schade aan de geraakte muur lijkt mee te vallen, maar de Senna is er wat minder aan toe. De airbags zijn afgegaan en de voorkant van de hypercar is aan vervanging toe. Volgens Bildt reed de eigenaar niet te hard, maar aan de bandensporen te zien lijkt het erop dat de achterkant uitbrak waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor. Naar verluidt loopt de schade op tot een duizelingwekkende 850.000 euro, van dat geld kan je bijna een nieuwe kopen!

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.