De dikste velgen voor de nieuwe Audi RS6 [Wheelclinic special]

De dikste velgen voor de nieuwe Audi RS6 [Wheelclinic special]

Hij is er nog maar net, maar dat weerhoudt Wheelclinic er niet van om ons alvast te voorzien van wat leuke platen waarop te zien is wat een dikke set velgen met de nieuwe RS6 kan doen.

In dit geval zien we de nieuwe RS6 op verschillende Vossen velgen en een dikke set van Anrky. Vossen heeft een breed assortiment aan dikke velgen die onder dikke wagens horen. En de RS6 is daar een van. Met de 4 liter V8 die afkomstig is uit de Lamborghini Urus en de Porsche Panamera is het een ware prestatie-bom. 600 PK en 800 Nm koppel zorgen ervoor dat je met het hele gezin in slechts 3.6 seconden naar de 100 schiet, en de topsnelheid ligt op 250 kilometer per uur. Als je het Dynamic Plus pakket neemt wordt dat echter naar 305 kilometer per uur gebracht.

Nou zijn de standaard velgen al niet mis, je hebt namelijk de keuze uit 21 inch of 22 inch velgen. Maar met deze velgen wordt de RS6 gelijk al een heel stuk bruter. Gelukkig heeft Wheelclinic ons meerdere combinaties gegeven zodat er voor ieder wat wils is. Zo staan de zwarte velgen wel erg goed bij de grijze familiewagen. Maar smaken verschillen natuurlijk, welke zou jij nemen?

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.