De dikste Porsche te koop op Marktplaats!

De dikste Porsche te koop op Marktplaats!

In navolging op de post over de 3 Porsche 550 Spyders in Nederland zijn we weer terug met ‘de dikste van Marktplaats’ en vandaag hebben we de dikste Porsche van Marktplaats gevonden, een beuker van formaat: een nagenoeg nieuwe Porsche 992 GT3!

De GT3 RS stamt alweer uit 2018 en met 520pk is het voor vele de ultieme Porsche. Maar het is tijd voor de opvolger en dit 510pk sterke scheermes is de eerste hint naar de 992 GT3 RS. Deze GT3 is uitgevoerd in de heerlijke kleur Jet Black en vrijwel alles heeft die kleur meegekregen op een subtiel tintje smurfenblauw na. Maar, wij houden wel van een beetje variatie op de exemplaren in Shark Blue, Python Green en wit die we al eens op het net voorbij hebben zien komen.

Dit monster heeft pas 105 kilometer op de teller en is dus nog niet eens ingereden, dat wordt jouw taak! Stel je even voor, neem plaats in de carbon kuipstoelen, gesp jezelf vast, sleutels in het contact links van het stuur, kijk nog even naar het carbon in het interieur en kom, gas op die krukas!

Dit kanon is te koop voor net geen €308.000,- en voor de ondernemer zit er nog €54.000,- aan BTW op die je terug kunt vragen. Wil je de volledige optielijst nog eens doorkijken en wegkwijlen bij de foto’s van deze GT3, dat kan door te klikken op DEZE LINK!

Bron: Maasdijk Automotive


Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.