De dikste Ferrari van Marktplaats!

De dikste Ferrari van Marktplaats!

Omdat we eerder deze week berichtten dat in Polen een gelimiteerde 488 Pista volledig afgeschreven is, vonden wij dit een uitgelezen kans om op zoek te gaan naar de dikste Ferrari te koop in ons kikkerlandje.

Nee, daarmee gaan we niet op zoek naar het duurste exemplaar, maar hebben we de Nederlandse vanafprijs van de Pista als uitgangspunt genomen: €355.000,-. En na een zoektocht kwamen wij uit bij deze blubberdikke Ferrari F12 in Novitec-uitvoering!

De F12 is van zichzelf al een dijk van een wagen. Van de dikke atmosferische V12 in het vooronder en het bijbehorende geluid tot de ruimte voor jou en je gehele gezin. Deze Ferrari is een alleskunner en in het Grigio Ferro is ie erg lekker om naar te kijken.

Noooooooovitec!

Maar het Novitec-pakket maakt de auto nog eens te meer af, van het carbon wat op nagenoeg elk paneel aanwezig is, tot de Novitec-uitlaat en de 21- en 22-inch velgen, dit is geen pakket voor iemand die op zoek is naar een ingetogen Ferrari. Wat ons betreft is hij er des te lekkerder op geworden en niet op de laatste plaats door de 740pk.

Het mooiste aan dit alles is dat je op de vraagprijs van deze F12 nog een ton over kunt houden ten opzichte van de nieuwprijs van de 488 Pista. Dus zeg het maar: is dit de dikste Ferrari te koop op dit moment?

Bron: Marktplaats.nl / Gräper Automotive

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.