De dikste cabriolet te koop op dit moment!

De dikste cabriolet te koop op dit moment!

Aston Martin DBS Volante

Ja we weten het, de zomer is bijna voorbij. Maar he, denk positief! Wanneer je een V12 onder je kont hebt, heb je altijd een verdomd goede reden om met het dakje open te rijden!

En precies daarom is deze Aston Martin DBS Volante met 6 liter V12 de dikste cabriolet te koop op dit moment! Ja, de doemdenkers onder ons gooien meteen het argument op ‘Jaaaaaa, maar als je de snelweg op gaat met deze Engelse beauty, dan vriezen je oren van je hoofd.’  He, zo’n negativiteit hebben we hier niet nodig, mutsje op, van ons part zo’n foute Unox-muts en gaan met die banaan!

Jij zit namelijk in een van de 43 handgeschakelde Aston Martin DBS Volante’s. Jawel, van deze 517 pk sterke rakker zijn er maar 43 gebouwd met een handgeschakelde versnellingsbak. Dus, tel uit je winst: De oorstrelingen van de V12 regelrecht je gehoorgang in bij het rijden van deze wagen, zelfs met Unox-muts op zie je er nog stijlvol uit in deze wagen en een zeker waardevaste investering voor de toekomst. Mocht je nu nog niet overtuigd zijn, laten we dan even een van de zinnen uit de geweldige beschrijving citeren: ‘De tussenacceleraties zijn zo immens snel dat je kwantumkorting kunt afdwingen bij het Ministerie van Justitie.’ 

Ge-wel-dig. Punt. Ben je verliefd? Rijdt dan even langs bij Vossestein in Nieuwer Ter Aa en tik die €249.950 af!

Aston Martin DBS Volante

Aston Martin DBS Volante

Aston Martin DBS Volante

Aston Martin DBS Volante

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.