De dikste BESTELBUS te koop op dit moment!

De dikste BESTELBUS te koop op dit moment!

Ford F150 Hennessey Velociraptor

Ondernemend Nederland heeft graag een potente werkbus onder de bips, maar veelal blijft het bij ‘ik zou graag…’. Voor degene die net geen €100.000,- kapot wil slaan op de dikste bestelbus ever, hebben wij de auto gevonden.

En wel in de vorm van een vuilniszakkengrijze, kneiterdikke, pijlsnelle Ford F-150 Hennesey Velociraptor! Hatsjeee, voor €99.500,- (excl. BTW) ben jij eigenaar van officieel de dikste ‘bestelbus’ op Nederlands kenteken. We zouden nu de 700 pk sterke Transporter tevoorschijn kunnen toveren, maar, die staat (nog) niet op Nederlands kenteken. Dus is dit de dikste bestelbus te koop in Nederland, punt. Door de regeltjes die in ons kikkerlandje gelden voor ondernemers, kan een ondernemer zich verplaatsen met deze (standaard) 450 pk sterke heuvelridder voor nog geen €50,- wegenbelasting in de maand!

Is het je trouwens opgevallen dat we in de regel hierboven (standaard) tussen haakjes hebben gezet? Goed opgelet, wij betwijfelen namelijk over de Raptor 450 pk heeft. Een Velociraptor knalt namelijk rond met minimaal 600pk. Wij zijn benieuwd welk getal nu klopt in dit geval, maar het antwoord lijkt verderop in de advertentie te staan.

Je krijgt een Ford F150 mee naar huis die het pakket ‘VelociRaptor Stage 1’ opgespeld heeft gekregen en daarmee klaar is voor elke ondernemersklus en ook meteen apocalypse-klaar is, wel zo fijn. Een 2-inch bodylift, 20 inch lichtmetaal met 35 inch banden, een voor- en achterbumper van Hennessey en schijnwerpers op de voor- en achterbumper die zomaar gejat konden zijn uit de Kuip.

Mocht je de krachtpatser kopen, je krijgt sowieso 3 jaar/100.000 kilometer garantie en mocht je nou iets in te ruilen hebben zoals je mountainbike, je linkerbeen, je zusje of een handvol Tomorrowland-kaartjes: ‘Inruil mogelijk’ staat bijna onderaan. Zouden wij ondernemer in de bouw of de Amerikaanse auto’s zijn, dan zou de Raptor bij ons op stal komen te staan!

Ford F150 Hennessey Velociraptor

Ford F150 Hennessey Velociraptor

Ford F150 Hennessey Velociraptor

 

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.