DE DIKSTE AMG OP MARKTPLAATS VAN DIT MOMENT

DE DIKSTE AMG OP MARKTPLAATS VAN DIT MOMENT

Jullie gingen zo heerlijk op de G63 Urban 700S op onze Instagram, dat wij ook eens aan het zoeken zijn gegaan.

Vroeger keken we iedere maand met de rubriek ‘Dikste auto van Marktplaats’ naar de gaafste / meest exclusieve / kleurrijkste / duurste uitvoering van een bepaald merk en type auto. En onder dat motto gaan we weer volle bak aan de gang met deze rubriek en we trappen af met de AMG-afdeling.

En vandaag zetten we deze G63 AMG die we op Marktplaats hebben gevonden in de schijnwerpers! En wacht even voordat je begint over nardogrijs, dit is ‘klassiek grijs’ of ‘classicgrau’ zoals dat op zijn heerlijke Duits klinkt. Lopen we daarmee een hoop (mat)zwarte edities en Brabus-edities voorbij? Jazeker, en dat is met opzet. Want uitbundiger is niet meteen beter en daar is deze G het bewijs van.

Lekker ingetogen in een unieke kleur, een mooie combinatie met een zwart lederen interieur en een pets carbon, met de kenmerkende 22 inch lichtmetalen velgen. Deze Manufaktur-editie van de AMG-afdeling is een topper.

Met een prijs van net geen €300.000,- is het geen koopje, maar met 585pk letterlijk in een rechte lijn van A naar B kunnen beuken maakt vast veel goed. Is dit de dikste AMG op Marktplaats van dit moment of heb jij andere mening? Deel hem dan met ons!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.