De BMW Z4 van Manhart is een klein monster!

De BMW Z4 van Manhart is een klein monster!

Manhart is een van de vele tuninghuizen die ons voorziet van wagens waar we over kunnen dromen. In dit geval hebben ze de nieuwe Z4 gekozen en hem getransformeerd in een klein monster.

Als je er snel overheen kijkt zou je denken dat er een 8-serie op je scherm staat, toch is het de veel kleinere Z4. Manhart heeft een nieuwe splitter geplaatst onder de voorbumper, de auto verlaagd, en de auto staat nu op wielen die de wielkasten maximaal opvullen. Hierdoor lijkt de auto nog agressiever. Ook gaat de roadster gehuld in de herkenbare Manhart kleurenstelling: zwart met gouden strepen.

De naam die hij heeft gekregen is MHZ4 500. Die 500 staat (hopelijk) voor het vermogen wat uit de 3 liter zescilinder komt die onder de kap schuilt. Echter verteld Manhart nog niks over de prestaties van hun nieuwe creatie, dat is nog even afwachten.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.