De Aventador S van ONYX is een beest!

De Aventador S van ONYX is een beest!

De Lamborghini Aventador gaat alweer een tijdje mee, en er zijn genoeg tuners die eraan geknutseld hebben. Nu is ONYX aan de slag geweest, en het resultaat mag er zijn.

De Aventador bestond al uit vele scherpe hoeken, maar ONYX heeft al het plaatwerk vervangen. Zo zijn er in de voorbumper veel meer lijnen en grote luchtinlaten. Ook heeft de “motorkap” wat extra openingen gekregen en is er een extra splitter aanwezig en zijn er side-skirts geplaatst. De achterkant van deze Aventador S is extreem te noemen. Er is een gigantische diffuser geplaatst met extra grote vinnen en een grote spoiler. Mede door die spoiler heeft het wel wat weg van de Aventador SVJ.

Achter de cabine is natuurlijk die lekkere 6.5 liter V12 aanwezig, die 740 PK produceert. ONYX heeft de motor niet aangepast, maar dat is ook niet echt nodig. De wagen is met zijn huidige vermogen al een ware raket te noemen, de body-kit voegt daar alleen maar aan toe.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.