De auto’s van Memphis Depay

De auto’s van Memphis Depay

Één van de grootste namen binnen de lijnen op dit moment, Memphis Depay. De oranjespeler die onder contract staat bij Lyon is opvallend, in allerlei opzichten. Ook buiten het voetbal trekt Memphis de nodige aandacht.

Rolls Royce Wraith Mansory

We beginnen meteen met de allerdikste wagen die Memphis Depay in zijn garage gestald heeft. De Rolls Royce -die er van zichzelf al prima mag wezen- is door Mansory van een upgrade voorzien. De wagen is zwart, met zwart ohja, en matzart. De wagen kost zonder de upgrade al 350.000 euro en als we de foto’s zien komen daar nog wel de nodige kosten bij.

https://www.instagram.com/p/BifRzgWjtet/?utm_source=ig_web_copy_link

Mercedes AMG G63 Mansory

Een keiharde concurrent voor de éérste plek in de garage van Memphis Depay is de Mercedes AMG G63 Mansory. Ook deze bak is voorzien van de magic touch van Mansory. De wagen heeft 600 pk en accelereert van 0-100 en 4.5 seconden. De prijs voor een wagen als deze is 230.000 euro, zonder alle upgrades.

https://www.instagram.com/p/Belp5HnF6n7/?utm_source=ig_web_copy_link

Mercedes Maybach S650

Als we zijn Instagram mogen geloven is dit de nieuwste parel van de aanvaller. Misschien vind je het niet meteen de opvallendste wagen, hij is immers niet zo glimmend als bijvoorbeeld de LaFerrari van Arsenal spits Aubameyang maar wanneer je hoort dat er maar 300 exemplaren van deze Mercedes bestaan snappen we de interesse van Memphis Depay een stuk beter. De prijs ligt tussen de 355.000 en 449.995 euro. Levert je wel een unieke wagen op met een 6.0-liter V12 met 630 pk. Topsnelheid ligt op 250 km/u en in slechts 4.1 seconde tik je de 100 aan.

https://www.instagram.com/p/BnSCDe5lNZ0/?utm_source=ig_embed

Een beetje confronterend is het wel, een 25 jarig gastje met een garage van dit kaliber. Schrale troost voor de echt jaloerse types: helemaal zeker dat Memphis Depay deze auto’s daadwerkelijk allemaal op een rijtje heeft staan is het niet. De kans bestaat dat hij ze omwisselt of inruilt. Al lijkt het er op dat hij bezig is met het opbouwen van een goede verzameling. We houden hem in de gaten, wie weet wat voor nieuw scheurijzer hij er komende tijd aan toevoegt. Zolang hij blijft presteren op het veld vinden wij het meer dan prima dat hij zijn salaris besteed aan de dikste verzameling die we in tijden zagen.

bron:gewoonvoorhem.nl

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.