Word jij ook lid van De Autoclub?

Word jij ook lid van De Autoclub?

Heb je een Fiat of een Ferrari? Dat maakt bij De Autoclub niet uit! Zelfs zonder auto ben je meer dan welkom!

Wij van Hartvoorautos.nl speelden al langer met het idee om de community van onze volgers samen te brengen. Want zeg nou eerlijk, samen is het altijd leuker dan alleen. Zo hebben wij meerdere partners bereid gevonden om jullie kennis te laten maken met hun producten of diensten, die jou als lid van De Autoclub gratis worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij een aantal bijeenkomsten per jaar om zo veel mogelijk clubleden samen te brengen.

Bij De Autoclub is het niet van belang of je wel of geen een ’dikke’ auto hebt, wél is het van belang dat je een hart voor auto’s hebt! Wij zullen je gedurende het jaar op de hoogte houden van alles wat er op automotive gebied in Nederland speelt en zullen onze uiterste best doen om jouw lidmaatschap onvergetelijk te maken.

Meer dan €475,- voordeel voor de eerste leden!

✓ Lidmaatschap van de grootste en leukste autoclub van Nederland
✓ Nieuwjaarsborrel in 2020
✓ Jaarlijkse trip naar de Nürburgring
✓ Detailmate pakket t.w.v. €75,-
✓ 2 heats karten op het circuit van Kartcentrum Lelystad t.w.v. €50,-
✓ Bezoek de 20 leukste auto evenementen van Nederland helemaal gratis t.w.v. €350,-
✓ Als lid van De Autoclub ben je aangesloten bij het grootste auto medium van Nederland en profiteer je van de daar bijbehorende voordelen t.w.v. ONBETAALBAAR!

Lidmaatschap voor 2020 nu voor maar €99,95! Hoe eerder je kiest voor het lidmaatschap, des te groter de voordelen. Wees er snel bij en word lid op www.deautoclub.nl !

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.