De Autoclub Nürburgring Trip 2020

De Autoclub Nürburgring Trip 2020

Graag nodigen wij jullie uit voor de langverwachte Autoclub Nürburgring Trip 2020!

De Nürburgring Trip 2020 zal op zondag 20 september om 09:00 uur starten vanaf een locatie nabij Nijmegen. Middels een dynamische route met stukken ongelimiteerde Autobahn en prachtige binnendoor wegen in de Duitse Eifel zullen we tussen 12:00 en 13:00 uur bij de Green Hell arriveren. Samen is altijd leuker dan alleen, en zeker als autoliefhebber is het super leuk om samen te rijden. Bovendien speelt type auto geen enkel rol; je kunt je met iedere auto inschrijven voor deze trip. Uiteraard houden wij rekening met de huidige COVID19-maatregelen en zodoende zullen wij dan ook geen gezamenlijke lunch en/of stoplocatie inplannen.

Wij brengen jullie naar de mooiste en beste spotlocaties van de Nürburgring, waar je kunt genieten naar de uitdagende touristenfahrten. Tip: neem klapstoeltjes mee en je vermaakt je de hele middag! Uiteraard kun je zelf ook een poging wagen om op de befaamde Nürburgring Nordschleife te rijden, hiervoor kun je zelf tickets aanschaffen via de officiele website van de Nürburgring.

GRATIS voor De Autoclub leden
Deze gezamenlijke rit wordt georganiseerd door De Autoclub en is GRATIS voor leden van De Autoclub. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee doen aan deze trip? Geen probleem! De kosten voor deelname (één auto, twee personen) bedragen €19,95 per equipe. Inschrijven voor deze trip kun je doen door door een e-mail te sturen naar info@deautoclub.nl en vermeld dat je géén lid bent.

Natuurlijk ben je voordeliger uit wanneer je een lidmaatschap afsluit bij De Autoclub. Dit lidmaatschap kost je slechts €99,95 per jaar, gaat per direct in en is geldig tot en met december 2021. Als lid geniet je van diverse bijeenkomsten, uitjes en natuurlijk deze jaarlijkse Nürburgring Trip. Ook hierbij speelt het type auto geen enkele rol, je kunt je met iedere auto als lid aanmelden bij De Autoclub. Je kunt jezelf hier registreren!

Wil je je aanmelden voor de Nürburgring Trip 2020? Stuur een e-mail naar info@deautoclub.nl met in ieder geval de volgende gegevens:

Naam:
Lid: ja / nee
1 Passagier: ja / nee
Type auto:

Je krijgt de nodige informatie zo spoedig mogelijk toegestuurd!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.