De Audi RS6 C8 “Leon” van Jon Olsson staat te koop!!

De Audi RS6 C8 “Leon” van Jon Olsson staat te koop!!

Zo krijg je zeker aandacht met je Audi RS6! De Audi RS6 C8 van Freestyle skiër Jon Olsson staat te koop!
Is dit de ideale gezinsauto?!

Jon Olsson, de man met vele bizarre auto ideeën en deze nog uitvoert ook. De Zweedse freestyle skiër staat al jaren bekend om zijn auto’s. Jon Olsson deelt deze gekke auto’s graag met zijn volgers, op Instagram en YouTube zijn de verbouwingen van zijn auto’s te volgen en terug te zien.

Maar om maar met de deur in huis te vallen, jij kan de eigenaar zijn van een van de meest bizarre creaties van Jon Olsson! Zijn Audi RS6 C8 staat namelijk te koop! De RS6 is nagenoeg nieuw, maar toch erg goed ingereden. De YouTuber heeft de auto namelijk nog geen 8 maanden in zijn bezit gehad voordat de auto weer in de verkoop ging.

De RS6 die in samenwerking met ABT is ontwikkeld, is voorzien van de gebruikelijke achtcilinder motor. Nu hoor ik je denken, die klinkt dankzij de filters toch niet zoals je zou verwachten, dat klopt, maar daar had de YouTuber een oplossing voor. De auto is voorzien van een gloednieuwe uitlaat, intakes en turbo’s. Hierdoor krijgt de auto een totaal vermogen van 838pk! Wat 238pk meer is dan de “standaard” versie.

Naast de interne veranderingen is de auto ook voorzien van een custom made ABT RS6-R Bodykit, hierdoor heeft de auto een nog agressievere uitstraling dan normaal. Als kers op de taart is de auto volledig gewrapt. Voor de kenners en liefhebbers onder ons. De wrap is geïnspireerd op het bekende Audi “Quattro” logo, de wrap bestaat uit verschillende delen en vloeit van voor naar achter over. Met aan de voorkant het lichte stuk en hoe meer je naar achter gaat, hoe donkerder de wrap wordt.

Aan de binnenkant van de auto is veel carbon fiber en Alcantara toegevoegd, voor een sportiever gevoel.
Al met al is dit de dikst ogende Audi RS6 van het moment. En zoals we al aangaven, je hebt geluk. Want jij kan de gelukkige nieuwe eigenaar worden van de EX van Jon Olsson. De auto staat in Spanje, in de buurt van Barcelona, te koop. Voor een bedrag van €349.900,- ben jij de trotse eigenaar van de modderdikke gezinswagen.
Houdt er rekening mee dan je de auto ook nog naar Nederland moet brengen.

Hier vind je de link naar de advertentie van de auto. Om meer gevoel te krijgen met het gecreëerde monster zullen we ook een video voor je toevoegen. Wij dromen ondertussen nog even weg bij de gedachte aan de auto.

Thomas Heule