De Audi RS4 Avant volgens Manhart Performance!

De Audi RS4 Avant volgens Manhart Performance!

Duitse tuner Manhart Performance vraagt haar klanten via social media of zij het RS500 pakket ook moeten uitbrengen voor de Audi RS4 Avant. Wat vind jij?

De Audi RS4 Avant is van zichzelf al een rappe auto, zelfs in zijn standaardvorm duurt de 0 tot 100 km/h sprint 4,1 seconden. Met 450 pk en 600 Nm koppel uit een 2,9-liter twin-turbo V6 die ook in de Audi RS5 is gelepeld. Voor die laatstgenoemde heeft Manhart Performance eerder al het RS500 upgrade pakket ontwikkeld. Allereerst neemt het vermogen toe tot 500 pk en springt het koppel naar 700 Nm, terwijl het uitlaatsysteem grondig wordt vervangen door aangepaste pijpen en uitlaten. Naast de getunede motor en het uitlaatsysteem, geeft Manhart Performance de RS5 ook een nieuwe en lagere KW-ophanging en aangepaste 21-inch Manhart Concave ONE-wielen. Zullen die ook mooi staan op de Audi RS4 Avant?

Uiteraard heeft Manhart Performance de designers alvast aan het werk gezet om aan te tonen hoe zo’n RS4 in Manhart-jasje eruit kan komen te zien. Wat zeg jij, maken of kraken?

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.