De Audi Q8 volgens Prior Design is superdik!

De Audi Q8 volgens Prior Design is superdik!

De Audi Q8 is standaard al een flinke jongen, en vele tuners hebben al gezegd met een dikke body kit te komen voor de sportieve SUV. Prior Design voegde als eerste de daad bij het woord, en komt nu al zelfs met een tweede versie.

En deze tweede versie maakt de Q8 letterlijk dik. De wagen wordt namelijk flink verbreed met een gigantische wide-body. Naast de verbreedde wielkasten krijgt de Q8 ook een lagere en agressievere voorbumper met gigantische luchthappers, een diffuser en twee spoilers. Uiteraard zijn deze onderdelen allemaal vervaardigd uit carbon. De naam die Prior Design deze auto heeft gegeven is de PDQ8XL, en XL is ‘ie zeker. Onder de kap is er vooralsnog niks verandert, maar deze body kit zou zeker niet misstaan onder de RS Q8 die er zeker nog aankomt.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.