De Aston Martin-molen draait op volle toeren: De Vantage GTE Racing, Volante en Shooting Brake

De Aston Martin-molen draait op volle toeren: De Vantage GTE Racing, Volante en Shooting Brake

Zouden de Britten verwacht hebben dat de nieuwe Vantage zoveel los zou maken in de autowereld? Een ding is zeker, het merk kan je bijna niet onopgemerkt zijn gebleven deze week. Eerder deze week berichtten wij al over de nieuwe Vantage en vandaag is het wederom zo ver.

Aston Martin Vantage GTE Racing
Laten we beginnen met de auto die deze week ook gepresenteerd is aan het publiek, de Vantage GTE Racing. In het WEC-seizoen van 2018-2019 zal Aston Martin weer aanwezig zijn met hun toerwagen. De wagen is uitvoerig getest en Alex Lynn, voormalig Williams F1-testrijder, en Darren Turner geven aan dat de auto klaar voor de strijd is. Nu kan het team van Aston Martin zich gaan bewijzen. Wat een ongelooflijk wagen is het hè?

Aston Martin Vantage Volante / Aston Martin Vantage Shooting Brake
Daarnaast zijn er ook twee renders op het wereldwijde web verspreid: de Vantage Volante en de Vantage Shooting Brake. Was het bij de Tesla Roadster Shooting Brake de ontwerper van X-Tomi Design die ons van een render voorzag, bij de Vantage is dit Aksyonov Nikita. En deze Rus is niet vies van het gebruik van carbon bij de uitbouw, getuige van de volledig carbon-dakuitbouw. Als deze render werkelijkheid zou worden, zou de Ferrari GT4C Lusso een geduchte tegenstander krijgen, denken jullie niet?

En om dit artikel af te sluiten, laten we jullie genieten van de render van de Vantage Volante. En eigenlijk kunnen we al spreken van een potentieel-productiemodel, want de eerste testmodellen van de Vantage Volante zijn al gespot. Dus deze render geeft een goed beeld van hoe de Vantage Volante zou kunnen worden. Mocht je door dit nieuws toch wel graag een Vantage willen bestellen, wees dan snel, want de auto is voor het komende jaar al bijna uitverkocht.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.