De allerlaatste Bugatti Veyron Super Sport komt te koop!!

De allerlaatste Bugatti Veyron Super Sport komt te koop!!

De bijzondere auto is opzoek naar een nieuwe eigenaar, mocht de portemonnee het toelaten… De Veyron ziet er fantastisch uit!!

De Bugatti Veyron is een vrij zeldzame supercar. We zien er niet elke dag een op de weg. Maar onder hen is de Veyron Super Sport het meest exotisch van de exoten. Met slechts 48 gebouwde eenheden, heb je waarschijnlijk geen kans om er een in je plaatselijke supermarkt te zien, laat staan ​​dat je er een in je garage hebt staan.

Maar als je deel uitmaakt van de één procenters die op zoek zijn naar de zeldzaamste zeldzame exemplaren, zou dit voertuig dat te koop staat bij Tom Hartley JNR in het VK die jeuk moeten opwekken. Het is geen gewone Veyron Super Sport, het is de nr. 48, de allerlaatste Veyron Super Sport die van de band is gerold.

Dit is echter niet de eerste keer dat dit exacte apparaat te koop wordt aangeboden. Hij verscheen in 2018 op de Bonhams Goodwood Festival of Speed Auction, hoewel we niet zeker weten of het toen een nieuw thuis heeft gevonden.

Wat is er dan zo speciaal aan de Veyron Super Sport? Hij in 2010 het record als snelste straatlegale productieauto aller tijden, met een snelheid van 431.072 kilometer per uur. In tegenstelling tot de Chiron Sport die in één richting 490.484 km/u haalde, deed de Veyron Super Sport het in twee richtingen, wat werd geverifieerd door het Guinness Book of Records en de Duitse technische inspectiedienst (TÜV).

Terugkerend naar de Veyron Super Sport die te koop staat, er is niet veel mee gereden, met slechts 2.016 km op de teller zoals te zien op de foto’s. De volledige onderhoudsgegevens zijn natuurlijk inbegrepen, met de laatste service die dit jaar is uitgevoerd op 24 februari 2021. Hij wordt ook geleverd met een nieuwe set banden en een uitgebreide Bugatti garantie tot januari 2022.

Dit is echt een zeldzaam stuk Bugatti, dus als je het geld hebt liggen, dit is een kans die je niet zou willen missen.

Thomas Heule