De allerdikste Tesla van Nederland is een Saleen [ Custom Dreams Special ]

De allerdikste Tesla van Nederland is een Saleen [ Custom Dreams Special ]

Nederland, het land wat ruim 4.500 Tesla’s rijk is. Je rijdt over de A10 rondom Amsterdam en ziet de een na de andere Tesla Model S op blauwe platen. Schiphol heeft zoveel Tesla’s als taxi rondrijden, zo ontzettend veel ondernemers rijden vandaag de dag in en Tesla Model S. Maar wat moet je nou doen om toch een beetje op te vallen met jouw ”exclusieve” auto van dik € 100.000,- ? Custom Dreams heeft daar het antwoord op gevonden!

DSC_4804Teslalight

Custom Dreams – Tesla Saleen

De customizing specialist van Nederland ( Custom Dreams ) kreeg de volgende vraag van een klant: Wat kun jij doen om mijn Tesla Model S P85 een exclusief tintje te geven? Ja, dat zijn dingen die je rustig over kan laten aan de mannen van Custom Dreams! Het resultaat mag er dan ook zeker wezen en degene die rond rijdt in de Tesla Saleen hoeft niet meer bang te zijn dat die wordt vergeleken met de taxi’s rondom Amsterdam!

Custom Dreams heeft het volgende aangepast aan de Tesla: de auto is voorzien van een volledig exterieur pakket van Saleen. Dit bestaat uit de volgende onderdelen: de motorkap, voorbumper, sideskirts, achterbumper en de achterklepspoiler. Tevens is er een diffuser van carbon fiber geplaatst, wat de achterkant echt enorm dik maakt! De auto is gespoten in de kleur Saleen red, wát een kleur… De wielen die gemonteerd zijn, zijn afkomstig van RSV Forged [ 265/30-22 en achter 295/25-22 ] flinke sloffen dus!

DSC_4820Teslalight

Ook is dit exemplaar voorzien van een aantal interieurdelen van Saleen: Zwart Saleen leder met Logo’s van Saleen daarin gestikt, de interieurpanelen zijn gespoten in de exterieurkleur van de auto en hier en daar komt er een logo van Saleen terug.

Kortom, de Tesla Saleen is nu helemaal compleet en wel héél erg vet te noemen. Want zeg nou eerlijk, vinden we een ”standaard” Tesla nog wel leuk na het zien van deze? Nee ik niet, als we dan toch over moeten op die elektrische auto’s, dan maar op deze manier!

DSC_4771Teslalight DSC_4802Teslalight DSC_4779Teslalight DSC_4777Teslalight DSC_4773Teslalight

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.