De Abarth van TikTok sensatie Mischa!

De Abarth van TikTok sensatie Mischa!

Met 11 duizend volgers op TikTok en 17 duizend op Instagram is Mischa op weg een grote influencer te worden! We spraken Mischa op social media bekend als Red barth om haar en haar Abarth, beter te leren kennen!

Waar is de passie voor auto’s bij Mischa begonnen?

Mischa vond auto’s altijd al heel  interessant. Thuis had haar vader meerdere oldtimers staan en samen ging Mischa met haar vader naar verschillende oldtimer dagen.  De passie voor auto’s is bij Mischa pas echt ontstaan bij de aankoop van haar Abarth.

Hoe ben je bij een Fiat 500 Abarth uitgekomen?

Mischa  was op zoek naar een auto die je niet vaak tegenkomt. Na een langere tijd zoeken kwam de Abarth dus bij Mischa op haar pad. Mischa was snel verliefd op haar Abarth.

Wat heb je allemaal gedaan aan de Abarth?

Mischa liet haar Abarth niet standaard en al gauw kwam er een andere uitlaat op en werd hij gechipt. De Abarth heeft nu zo’n 170 PK en 300 Nm. Daarnaast heeft de Abarth goude velgen gekregen!

Wat maakt de Abarth zo leuk?

De funfactor is volgens Mischa erg hoog, hij accelereert snel. het is echt een uitklep voor haar! Mischa vind het heerlijk om te touren en naar auto evenementen te gaan. De  kamer van Mischa is altijd een rommeltje, maar de auto staat altijd netjes op de oprit!

Benieuwd naar Mischa en haar Abarth?

Hier onder hebben we haar TikTok en Youtube geplaats! en klik hier voor haar Instagram

https://www.tiktok.com/@red_barth/video/7099380207676689670?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=en
https://www.youtube.com/watch?v=HYD5qbBOZd8&ab_channel=Red_Barth

Meer artikelen :

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!