De 1500 pk Regera is Carina’s 4e Koenigsegg!

De 1500 pk Regera is Carina’s 4e Koenigsegg!

Degenen die voldoende tijd op sociale media doorbrengen, zijn misschien wel bekend met de posts van Carina Lima. Dit omdat deze een mix lijken te bieden tussen supercars en zichzelf, met de nadruk op carbon fiber en body-sculpting.

Carina Lima, die in 1979 in Angola is geboren, besloot in 2012 deel te gaan uitmaken van de motorsportwereld. Haar meest opvallende trofee tot nu toe was de titel van Europees kampioen, die ze samen met haar racemaatje behaalde in de Lamborghini Supertrofeo. Niemand lijkt te precies weten hoe de vrouwelijke petrolhead haar passie financiert, maar eigenlijk zijn we daarin ook niet geïnteresseerd. Wél zijn we geïnteresseerd in haar nieuwste aanwinst: de Koenigsegg Regera!

De betreffende Koenigsegg Regera die onlangs in Monaco is gearriveerd, betreft chassisnummer 157. De 1500 pk hybride combineert blauwe en transparante carbon fiber, terwijl de cabine een volledig witte afwerking geniet.

Door Koenigsegg Registry werd opgemerkt dat dit Carina’s vierde Koenigsegg is. De andere drie betroffen de Koenigsegg One:1, de Agera RS en de als laatste gebouwde Agera R. En hoewel er niet veel plaatsen in Monaco zijn waar je kunt off-roaden, is Carina ook gezien achter het stuur van een BRABUS G-Klasse met 850 pk. Prima smaak!

Foto’s via Autogespot.com

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.