Datum Top Marques Monaco 2022 bekend!

Datum Top Marques Monaco 2022 bekend!

Top Marques Monaco staat garant voor een gekkenhuis in Monaco. De nieuwste, duurste en meest krachtige auto’s worden gepresenteerd op de beurs en de inwoners van Monaco gebruiken de week van de beurs maar al te graag om hun mooiste eigendommen uit de garage te halen en door de straten van Monaco te paraderen.

En de datum is bekend: Van 8 tot en met 12 juni zal de beurs gehouden worden in het Grimaldi Forum. Dat betekent dat je in de week daarvoor en de week daarna je geluk niet op kan als autoliefhebber. Maar, naast hetgeen wat je kent van de Top Marques Monaco-expositie, is er nu nieuws!

Er zal een hal volledig in het teken staan van klassieke sportauto’s welke ook allemaal te koop zullen zijn. Dealers afkomstig uit heel Europa zullen hun meest iconische sportauto’s uit de jaren 50 tot 90 tentoon stellen. De merken laten zich raden, Ferrari, Porsche, Lamborghini, maar ook Iso Grifo zal te zien zijn.

Laten we de moderne auto’s niet vergeten, de Aspark Owl, een volledig elektrische auto met een prijskaartje van €3,6 miljoen euro zal aanwezig zijn. En deze auto van Japanse makelij zal zijn Europese lancering krijgen tijdens de Top Marques Monaco.

Mocht je nu dit artikel hebben gelezen en heb je niets met auto’s, maar wel met dure klokken of ‘superboten’, dan is dit alsnog de expositie voor jou. Roger Dubuis, Greubel Forsey, Brabus en Frausher zullen hun schoonheden aan jou presenteren. Dus terwijl je maten staan te genieten van al het moois op vier wielen, kun jij nog genieten van genoeg ander moois op de beurs!

Meer informatie en de mogelijkheid om je tickets alvast te bestellen vind je via DEZE link.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.