Datum Spring Event 2.0 is bekend!

Datum Spring Event 2.0 is bekend!

Het heeft even geduurd maar nu is dan eindelijk de datum voor Spring Event 2020 bekend! De organisatie van dit supercar-spektakel is voor deze editie uitgeweken naar een nieuwe, nóg grotere locatie: Vliegveld Twenthe!

Door deze uitbreiding is de datum voor dit jaar opgeschoven van april naar september. Op 12 september 2020 zal het evenement plaatsvinden onder de naam Spring Event 2.0. Verwacht meer supercars dan ooit en natuurlijk hetgeen waar Spring Event om bekend staat: volop actie op de dragstrip en talloze andere activiteiten.

Met de bekendmaking van Spring Event 2.0 is ook direct de kaartverkoop gestart. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Petrolhead Events en kosten in de vorm van Early Bird Tickets slechts €27,50 per persoon. Parkeren is er gratis en je kunt je broertje of zusjes die jonger is dan de leeftijd van 10 jaar gratis meenemen. Scoor hier je TICKETS!

Uiteraard worden er dit jaar weer te gekke win-acties georganiseerd. Volg de pagina van Spring Event 2.0 op Facebook en zet je zelf ook even op ‘gaat’ of ‘geïnteresseerd’. Je vindt deze pagina HIER.

Deelnemen
Indien je in het bezit bent van een snelle, bijzondere of exclusieve auto, kun je natuurlijk ook een aanvraag voor deelname indienen. Vul de gevraagde gegevens van het formulier op de website van Petrolhead Events in, en de organisatie zal jouw aanvraag in behandeling nemen. Een aanvraag indienen kan HIER.

Adres
Spring Event 2.0 vindt plaats op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in Enschede. Dat klinkt ver weg, maar dat is het zeker niet. Het adres dat je kunt invoeren in je navigatiesysteem is Vliegveldweg 345, Enschede. Aan het eind van deze straat kom je vanzelf de ingang van Spring Event 2.0 tegen. Bekijk voor vertrek waar je exact moet zijn.

[UPDATE] In verband met het Corona-virus is dit evenement verplaatst naar 18 september 2021.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.