Dat is vlug, Lambo terug!

Dat is vlug, Lambo terug!

Begin vorige week doken bovenstaande foto’s op nadat in Velddriel een cementwagen over de gloednieuwe Lamborghini was gereden. ‘Het is nogal shit’ verklaarde de jonge eigenaar.

Die jonge eigenaar bleek Joshua Kaats, bekend van zijn cursussen over dropshippen, die bij onze vrienden van autobedrijf Nino Hooymans Exclusive niet alleen een Lamborghini Huracán had gekocht maar tevens een Ferrari California. De reacties onder bovenstaande post waren niet mals en men was van mening dat het vooral de schuld was van Joshua. Niets bleek minder waar.

De quote ‘Dat is pech, Lambo weg!’ werd deze week vervangen voor ‘Dat is vlug, Lambo terug!’ nadat dat Nino Hooymans Exclusive al een vervangend exemplaar had geregeld. Het gaat wederom om een zwarte Huracán die volgens de kentekengegevens een nieuwwaarde vertegenwoordigde van €274.686,-. Mocht je het vergeten zijn; de Italiaanse stier maakt gebruik van een 5,2-liter V10 met 610 pk, goed voor een 0 tot 100 km/h sprint in 3,2 seconden en een top van 325 km/h. Veel rijplezier Joshua!

Dit bericht bekijken op Instagram

Dat is pech, lambo weg😢

Een bericht gedeeld door Joshua “Dropship” Kaats (@joshuakaats) op

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.