Ronaldo krijgt een gloednieuwe Audi RS7

Ronaldo krijgt een gloednieuwe Audi RS7

Het zware leven van een profvoetballer…

Het leven als voetballer van Real Madrid is niet altijd even leuk. Ieder jaar weer moet je die nieuwe Audi in ontvangst nemen, omdat het simpelweg in je contract staat. Plus, je móét je nieuwe auto iedere dag meenemen naar de training. Als je Cristiano Ronaldo heet, kies je een auto die bij je prestaties past. De meest krachtige Audi van dit moment, de Audi RS7 Sportback Performance in de kleur ‘Panther Black’. 605 pk onder je rechtervoet is zeker geen straf, maar dat betekent dus wel dat Cristiano zijn Bugatti Chiron niet mee mag nemen naar de trainingen. We zeiden het al eerder, het leven van een profvoetballer gaat niet altijd over rozen…

Hetzelfde geldt voor Sergio Ramos, deze kapitein koos voor een lekker opzichtige Audi R8 Spyder in het Ibis wit met een contrasterend rood dak. De 21-jarige middenvelder Mario Asensio is het meest nederig gebleven, hij koos ‘maar’ voor een Audi S5. ‘It fits my needs’ was zijn antwoord. Zo heerlijk gewoon gebleven die jongen.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.