Couple goals: De M3 Touring & M5 Touring die BMW niet wil bouwen!

Couple goals: De M3 Touring & M5 Touring die BMW niet wil bouwen!

BMW M3 M5 Touring

Wanneer jullie de Hart voor Auto’s-Facebook in de gaten hebben gehouden de afgelopen week, hebben jullie de foto’s al voorbij zien komen van deze M-gebroeders!

En je ziet het goed, hier staan echt twee blubberdikke M’s voor je. BMW wil ze niet voor je bouwen, dus zijn er gelukkig andere autogekken die dat wel doen. De Engelse rakkers van SMV Accident Repair Specialists schotelen je de knalblauwe M3 F81 Touring voor (en bouwen hem zelfs voor je, wanneer je een F80 M3, een F81 Touring en iets meer dan €20.000,- mee brengt!) en de engineers van Aulitzky Tuning zijn verantwoordelijk voor de gitzwarte, allereerste M5 F11 Touring waar we eerder dit jaar al over schreven!

En waar de M3 F81 rondknikkert met 431 pk en 550 Nm aan koppel, sloopkogelt de M5 F11 rond met een asfaltverscheurende 800 pk en 800 Nm aan koppel! En als je naar de foto’s, kijkt, dit zijn toch couplegoals! De M3 Touring voor de vrouw en de M5 Touring voor jezelf. Of de Tourings allebei voor jou en de vrouw in de passagiersstoel, dat is bijna hetzelfde. Dit moet de droom zijn van iedere BMW-liefhebber. We hebben in ieder geval ook nog een video voor je van het bouwproces van de M5 F11 Touring, scroll snel door naar beneden!

BMW M3 M5 Touring

 

BMW M3 M5 Touring

BMW M3 M5 Touring

BMW M3 M5 Touring

BMW M3 M5 Touring

BMW M3 M5 Touring

 

 

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.