Configureer nu de Polestar 1!

Configureer nu de Polestar 1!

We hebben de Polestar 1 een aantal keer voorbij zien komen. Op het internet, want showrooms van Polestar zullen er niet komen. Alles zal online geregeld worden bij de aankoop van een Polestar. Inclusief het configureren, wat vanaf nu kan!

We blijven het zeggen, auto’s configureren blijft gewoon leuk. Een auto helemaal naar smaak maken en er dan over dagdromen is iets waar we onszelf allemaal wel eens op betrappen. Nu kan je dat ook doen met de Polestar 1, er is namelijk een configurator vrijgegeven. De configurator is zeer makkelijk te bedienen maar helaas heb je niet heel lang pret. Je kunt een kleur kiezen, matte of metallic. De raamlijsten kunnen in chroom of hoogglans zwart uitgevoerd worden. Je kunt kiezen uit normale velgen of zwarte velgen, en je kunt kiezen of de stoelen in zwart of wit leder worden bekleed.

Veel unieke exemplaren zullen er dus niet komen, maar snel zijn ze wel. De Polestar 1 beschikt over een hybride-systeem met een totaal vermogen van 600 PK en 1000 Nm koppel. Genoeg power dus. Ook kun je 110 kilometer in stilte afleggen, puur op elektriciteit. Benieuwd naar de configurator? HIER is ‘ie!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.