Cody Walker gevraagd om Fast and Furious 7 af te maken

Cody Walker gevraagd om Fast and Furious 7 af te maken

Cody Walker & Paul Walker - www.hartvoorautos.nl

Paul Walker’s look-a-like en jongere broer, Cody Walker, schijnt gevraagd te zijn om de rol van Paul over te nemen om de laatste scènes voor Fast and Furious 7 te kunnen flmen.

MailOnline onthult dat de 25-jarige Cody Walker, die heeft gewerkt als stuntman in verschillende films, als eerbetoon aan zijn broer Paul, zijn rol zal overnemen. Universal Pictures liet weten dat het hun plicht was om direct na Paul zijn overlijden de productie van de film stil te leggen. Zij hebben meerdere meetings gehad om te bekijken hoe zij nu verder moesten gaan en al snel kwamen ze tot de conclusie dat ze iemand nodig hadden die op Paul lijkt. Dit was het moment dat Cody werd benaderd.

Een bron dichtbij de productie van de film meldt dat ze Cody vanaf de achterkant en veraf kunnen filmen. Wanneer er close-ups gemaakt moeten worden kunnen ze dit er achteraf nog in ‘video-shoppen’. Geruchten over Justin Bieber die de rol van Walker zou overnemen of een rol in Fast and Furious 7 zou krijgen, lijken tot dusver te berusten op onwaarheden.

Paul Walker wordt dit weekend in Los Angeles gecremeerd en zijn as zal uitgestrooid worden in Hollywood.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.