Clarkson’s Farm levert een tweede seizoen op op Amazon

Clarkson’s Farm levert een tweede seizoen op op Amazon

Je was duidelijk niet de enige die ontzettend baalde na aflevering acht, geen zorgen.. Seizoen twee is onderweg!

De mede-presentator van de Grand Tour, Jeremy Clarkson, is bekend van praten over auto’s. Eerder dit jaar ging zijn nieuwe show Clarkson’s Farm in première op Amazon Prime, waarbij het gebruikelijke gepraat over pk’s werd vervangen door discussies over vee en het weer. Tijdens de show bleef Clarkson dicht bij huis en stevig achter het stuur van zijn belachelijke tractor, en hij zal voor een tweede seizoen weer voor de camera op zijn boerderij staan.

The Sun meldt dat Clarkson’s Farm een tweede seizoen krijgt nadat het eerste seizoen van de show een van de best beoordeelde shows van Amazon werd. Het nieuws over het tweede seizoen van de show komt van een niet nader genoemde bron die ook zei dat Clarkson “Amazon’s golden boy” is, wat bevestigt dat een nieuw seizoen “al in de pijplijn zit”. In de show klimt Clarkson van zijn met leer beklede bestuurdersstoel om vuil te worden van de dagelijkse werkzaamheden op zijn boerderij.

Het eerste seizoen (trailer hierboven) is een genot om naar te kijken, zelfs als Clarkson te maken kreeg met het slechtste landbouwweer dat ooit in het VK is gezien. Het eerste seizoen begon met Clarkson die racete tegen de hevige regenval en overstromingen om zijn gewassen te planten, wat hij moest doen met zijn te grote Lamborghini tractor.

Er is geen woord over gesproken wanneer seizoen twee zal worden uitgezonden, naar vewachtingen zal dit rond juli volgend jaar zijn. Van Kaleb, Charlie en Gerald wordt verwacht dat ze allemaal weer voor de camera staan. Het was leuk om Clarkson door iets nieuws te zien navigeren waarbij elke nieuwe triomf aanvoelt als een zwaarbevochten overwinning, en elke tegenslag een leermoment is. We kunnen niet wachten op seizoen twee en een heleboel nieuwe capriolen!