Chique custom-made Bentley Flying Spur Pick-up, trekt nodige aandacht!

Chique custom-made Bentley Flying Spur Pick-up, trekt nodige aandacht!

Zoals ze wel eens zeggen, dood en belastingen zijn de enige dingen die zeker zijn in deze wereld. Nou, je kunt er nog aan toevoegen dat Bentley nooit pick-up trucks zal maken. Als je een luxe Brits bedrijfsvoertuig zoekt dat dingen kan vervoeren zoals een Dodge RAM dat doet, is de kans klein dat je zal slagen.

Onze aandacht viel daarom op deze bijzondere creatie: een Flying Spur pick-up gebouwd door DC Customs uit het Verenigd Koninkrijk.

Als je moeite hebt om je hoofd rond het idee te wikkelen, beschouw dit dan als een Britse El Camino, alleen luxer en moderner dan de Chevrolet utility pick-up uit de jaren ’60.

Kijkend naar de afbeeldingen die DC Customs op Instagram heeft geplaatst, is de Flying Spur-pickupconversie met de bijnaam Decadence helemaal geen slecht idee. Veel van dat feit komt van de geweldige carrosserie die de custom shop heeft gebruikt. De voorste helft van de luxe sedan van de eerste generatie ziet er vrijwel onaangetast uit, maar het werk van het tuningbedrijf begon bij de B-stijl tot aan de achterkant.

Om het smaakvol te houden, bekleedde DC Customs de “laadruimte” met hout, compleet met kasten en laden om het gebruiksgemak te maximaliseren.

DC Customs heeft niet bekendgemaakt wat zo’n custom Bentley pick-up zou kosten, maar ze zeiden wel dat de paarse laaghangende pick-up inmiddels in handen is van de gelukkige eigenaar. Het bedrijf beschouwt het als een van zijn grootste uitdagingen tot nu toe.

Als je toevallig ook geïnteresseerd bent in dit type ombouw, je kan rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf door hier te klikken. Ze doen ook verschillende aanpassingen en custom builds, waarvan we hopen dat ze net zo geslepen zijn als deze Flying Spur-pickup.