CARSPOTTERS OPGELET: Knalgroene GT2 RS in Nederland!

CARSPOTTERS OPGELET: Knalgroene GT2 RS in Nederland!

Porsche GT2 RS

Langzaamaan druppelt de Porsche GT2 RS binnen bij de dealers en vandaag is daar een Signal Green-kleurige 911’er aan toegevoegd! Dus voor de spotters: wie legt hem als eerste op de gevoelige plaat vast!?

Dit is de allereerste GT2 RS die de kleur Signal Green mee krijgt, althans de eerste die op het internet verschijnt. En voor degene die de foto’s goed bekijkt, ziet meteen dat het hier gaat om een exemplaar dat in Nederland staat en waarschijnlijk heel binnenkort het Nederlandse asfalt mag gaan proeven!

En de met het Weissach Package bedeelde bakkebeest kan asfalt vreten als de beste met de 700 pk sterke boxer-motor! Binnen 2,8 seconden naar de 100 en een besturing zo scherp als de messenset van de koks van jouw lievelingsrestaurant zorgen ervoor dat je op de trajectcontroles van de A2 theoretisch gezien binnen 3 seconden een snelheidsbon op de mat kunt verwachten. Maar goed, als je minstens €355.000,- (en in de tussentijd misschien zelfs al wel meer) neer kunt leggen voor een auto, dan kan een boete er ook vast wel vanaf.

Wie van jullie gaat de auto als eerste spotten? Wij zien de foto’s dan in ieder geval graag verschijnen!

https://www.instagram.com/p/BiFOF-9l0Rq/?utm_source=ig_embed

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.