Weekendtip: Cars & Coffee in Dordrecht!

Weekendtip: Cars & Coffee in Dordrecht!

Cars & Coffee

Het is weer zover! In navolging van de succesvolle Cars & Coffee Season Kick-off in Rotterdam zal er aanstaande zaterdag 9 mei wederom een Cars & Coffee worden georganiseerd!

Ditmaal zal het niet plaats vinden in Rotterdam maar strijkt het Cars & Coffee spektakel neer bij Pelican Rouge Coffee Solutions op de Callandstraat 41 in Dordrecht. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kunnen we gaan genieten van alle bolides die deze dag komen opdagen! Om 10.00 uur zal Cars & Coffee beginnen en om 13.00 uur zal deze samenkomst weer afgelopen zijn. Heb je aanstaande zaterdagochtend nog een gaatje en wil je een hoop dikke bolides bij elkaar zien? Neem dan zeker even een kijkje in Dordrecht!

Je kunt zoals altijd rekenen op een grote diversiteit aan auto’s bij Cars & Coffee. Bij de Season Kick-off in Rotterdam kwam er ruim 120 auto’s langs voor een praatje en een goede bak koffie. Van een Ford Focus RS tot een Lamborghini Aventador en van een BMW i8 tot een Ferrari 458 Speciale, het stond er allemaal.

Cars & Coffee

Cars & Coffee

Cars & Coffee

Voor meer foto’s, klik hier!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.