[Video] Hoe klinkt de Veyron Vitesse met QuickSilver Exhaust?

[Video] Hoe klinkt de Veyron Vitesse met QuickSilver Exhaust?

De Bugatti Veyron EB16.4 is altijd geroemd om zijn techniek en prestatie maar ik heb nog nooit iemand gesproken die vindt dat de Veyron een goed uitlaatgeluid produceert. QuickSilver Exhaust Systems heeft onlangs een poging gedaan om het geluid van een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse te verbeteren.

Volgens het bedrijf is het titanium uitlaatsysteem het eerste after market uitlaatsysteem voor de Grand Sport Vitesse en tevens ook het duurste uitlaatsysteem ter wereld. Echter noemen zij verder niet welk prijskaartje er dan aan zou moeten hangen. Of het resultaat naar wens is kun je zelf beoordelen door op bovenstaande video te klikken. Stay tuned want waarschijnlijk komen er nog veel meer video’s van deze Veyron, hopelijk ook met enkele acceleraties.

Bugatti Veyron met uitlaatsysteem van Mansory
QuickSilver Exhaust Systems mag dan wel de eerste zijn die een Veyron Grand Sport Vitesse voorziet van een nieuwe uitlaat, maar het is zeker niet de eerste Veyron die een aangepast uitlaatsysteem heeft. De inmiddels zeer bekende Bugatti Veyron van Instagram-gebruiker DutchBugs heeft een aantal geleden namelijk een uitlaatsysteem van Mansory gekregen. Hoe dat klinkt zie je hieronder!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.