Bugatti Chiron Pur Sport in Nederland?!

Bugatti Chiron Pur Sport in Nederland?!

Een indrukwekkende auto, dat is het op z’n minst. De Bugatti Chiron Pur Sport. Voor de liefhebbers onder ons, hij is in Nederland!!

Je hebt hem misschien al even op onze Instagram pagina voorbij zien komen, de Bugatti Chiron Pur Sport.
Die inmiddels veilig en droog binnen staat bij de Nederlandse Bugatti dealer van Pon.

Het voelt haast oneerlijk om Bugatti te benoemen net als elke andere autofabrikant. Het merk is zo high end en op maat gemaakt als je maar kunt krijgen. Bugatti bezet zes plaatsen in de verzameling “Duurste auto’s ter wereld” en voor de goedkoopste is €3 miljoen nodig. Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat potentiële kopers en Bugatti-enthousiastelingen kansen krijgen die maar weinigen van ons ooit zullen meemaken.

“Passionates”, zoals Bugatti ze noemt, kregen de kans om twee verbluffende modellen te testen: de Chiron Sport en de Chiron Pur Sport. Het bedrijf organiseerde het evenement in Vaux-de-Cernay, ongeveer 50 kilometer buiten Parijs. De korte afstand tot Parijs is geen toeval. Bugatti heeft onlangs een nieuwe showroom geopend in de stad, waar Ettore Bugatti bijna 100 jaar geleden de eerste showroom van het merk oprichtte.

Maar om terug te komen op het geen waarvoor je bent gekomen, er staat echt een gele Bugatti Chiron Pur Sport in Nederland, de auto dient voorlopig als showroom model en staat nog geregistreerd op Frans kenteken.
Mocht je een glimp van de auto op willen vangen, je hebt de meeste kans door naar Pon Exclusive in Leusden te rijden. Tot die tijd is het vooral wachten tot het eerste Nederlands geregistreerde model gaat verschijnen.
Maar genieten van de foto’s kan natuurlijk altijd!

Thomas Heule