Is dit de ultieme Bugatti Chiron spec?

Is dit de ultieme Bugatti Chiron spec?

Iedereen kent de Bugatti Chiron van Michel Perridon intussen wel, zilver met zwart, een zeer stijlvolle samenstelling. De Bugatti Chiron uit het originele promotiefilmpje, blauw met zwart, is zo’n beetje de samenstelling die je het vaakst ziet. Maar blootliggend groen carbon met oranje accenten en een oranje interieur? Wat een knaller van een spec! En het allermooiste, hij gaat er komen ook. Instagrammer Gregb.23 gaat de gelukkige eigenaar worden.

Wie dat is? Zijn social media doet geloven dat hij een ondernemer is die de wereld over vliegt. Maar daarnaast zien we ook dat de beste man een auto-collectie heeft om jaloers op te zijn en dat groen-oranje zijn favoriete kleurencombinatie is. Waarom wij dat weten? Houd je vast, deze man heeft onder andere de volgende kunstwerken in zijn garage staan: Een Pagani Huayra BC (1 van de 20!), een Ferrari 599xx, een Ferrari 488 Challenge en een Ferrari F12 TDF. En achter deze TDF zit nog een geweldig verhaal. Deze auto heeft de kleur ‘Verde GB23 Opaco’. Ja en? Hoor ik je denken. Kijk eens naar de initialen. Juist, deze baas heeft gewoon een nieuwe kleurcode toe laten voegen aan het kleurenpalet van de autobouwers uit Maranello.

Gezien de daadkracht van deze Gregb.23, gaan we er vanuit dat dit de Chiron ook daadwerkelijk op de openbare weg gaat komen. Als dat zo is, zullen we er als de kippen bij zijn om deze foto’s met jullie te delen!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.