Nieuws

De ultieme roadtrip door Europa richting Boedapest!

In Amsterdam vertrekt deze zomer een gekke straatrally van zo’n 200 auto’s richting Oost-Europa met als eindbestemming Boedapest!

De bedoeling van deze rally is om met een zo gek mogelijke wagen aan de start te verschijnen. Zo doen er allerlei oldtimers mee, maar evenzeer nieuwere wagens die volledig ‘gepimpt’ werden zodat je de originele versie niet meer zou herkennen. De Budepest Rally gaat via zes tussenstops richting eindbestemming. Elke finishlijn van de etappe wordt getrokken op een bijzonder plek. Zo wordt er halt gehouden in het Zwarte Woud, de Stelvio pas, het Gardameer, Venetië, de Plitvice watervallen en het Balatonmeer.

Je kunt punten verdienen tijdens deze rally door zo gek mogelijk aan de start te verschijnen, alle checkpoints te vinden en de dagelijkse challenges tot een goed einde te brengen. De winnaar van de rally krijgt een symbool van het oude Oostblok cadeau: een knalgele Trabant!

Hoeveel kost dit?
Voor €250,- per persoon kun je meedoen aan deze rally die start vanuit Amsterdam op 15 juli en een week lader eindigt in Boedapest. Je kunt zelf voor je overnachting zorgen of je kunt er voor kiezen om te kamperen op de Budepest Rally kampeerplaats aan de finishlijn. Dit kost je €70,- extra voor de hele week. Wil je ook nog eens halfpension dan moet je op nog eens €70,- extra rekenen per week.

Meedoen?
Meer informatie of jezelf opgeven kan eenvoudig via de officiële website! (Klik!)

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.