Budapest Rally 2020: de meest kleurrijke roadtrip voor €250,-

Budapest Rally 2020: de meest kleurrijke roadtrip voor €250,-

Van de deelnemende teams wordt verwacht om met een zo bijzonder mogelijke vierwieler aan de start te verschijnen.De Budapest Rally is aan haar 5e editie toe en claimt de meest kleurrijke rally te zijn ter wereld. In totaal rijden 500 auto’s vanuit Amsterdam, Brussel en Parijs naar de eindmeet in Budapest.  

Het idee is simpel: Je koopt een oude auto of neemt gewoon je eigen auto, haalt je vrienden op en koopt onderweg nog even een tandenborstel en een flesje wodka. Vervolgens scheur je naar Amsterdam want vanaf hier vertrek je met alle Nederlandse teams richting Boedapest. Elke dag leg je een bepaalde etappe af langs een aantal van de mooiste routes in Europa. Onderweg zijn er elke avond feestjes op de meest leuke locaties waar alle team samenkomen. Kortom, een vette 7-daagse roadtrip door Europa!

Pimp je auto, in stijl van een TV SERIE!

Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze met een zo bijzonder mogelijke vierwieler aan de start verschijnen. Dat kan een oude camper zijn met 20 knuffeldieren op het dak maar het mag ook gewoon je eigen auto zijn die jullie op de een of andere manier omtoveren in iets bijzonders. Het thema van de Budapest Rally 2020 is TV SERIES. Transformeer je auto in een legendarische bolide uit een echte soap klassieker of tover je hele team om in die bekende acteurs. Van Game of Thrones, Casa de Papel tot de Flintstones, je zult het zo gek niet kunnen bedenken of het verdient een plaatsje in de Budapest Rally 2020!

De legendarische roadtrip route

De Budapest Rally brengt je langs enkele van de allermooiste plekjes van Europa en is in totaal 2000 kilometer lang. Je komt onder andere langs de beroemde Plitvice meren in Kroatië, Venetië, het Gardameer, de Stelvio pas, het Zwarte Woud en je eindigt natuurlijk in één van de mooiste steden van Europa: Boedapest. Elke avond komen alle teams samen op een camping voor een tof feestje. De camping is optioneel dus je kan er ook voor kiezen om zelf hotels te boeken.

Wanneer is de Budapest Rally?

De Rally heeft 2 verschillende vertrek locaties: Nederland, en Belgie. Vrijdagochtend 17  juli is de vertrekdatum vanuit brussel. Is het voor jou makkelijker om vanuit Amsterdam te vertrekken, dan vertrek je op zaterdagochtend 18 juli. Zeven dagen later kom je aan in Boedapest. Na de prijsuitreiking is er nog een slotfeest en heb je nog één overnachting op de camping in Boedapest. Je kan ter plaatse nog nachten bijboeken op de camping om zo wat meer dagen Boedapest te verkennen.

Wat kost het om mee te doen?

De inschrijvingsprijs bedraagt €250 per persoon. Daarbij is begrepen:

  • – Unieke aankomstlocaties
  • – De volledige logistieke ondersteuning van de trip
  • – Elke avond een feestje met meegereisde dj’s
  • – Spellen & activiteiten onderweg
  • – Een gedetailleerd roadbook
  • – Hoogst waarschijnlijk: de trip van je leven

Optioneel: RALLY FOOD: Dagelijks ontbijt en avondeten (+€79) RALLY CAMPING: Kamperen op elke aankomstplaats (+€70)

Wil je meer info of wil je jouw team inschrijven voor deze toffe trip? Check dan nu Budapestrally.org.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.