Gereden: BRUTE Richmond [Jeep Wrangler] Off-Road

Gereden: BRUTE Richmond [Jeep Wrangler] Off-Road

BRUTE, een nieuw Nederlands merk van mannen met een missie. Men neme een Jeep Wrangler en maken het beter wat in de basis al heel erg goed is. 

Iedereen kent de Jeep Wrangler wel, een icoon op het gebied van 4×4 en off-road rijden. Waar de Wrangler vroeger een hele robuuste auto was, die vooral veel eenvoud bevatte en niet écht geschikt was voor lange afstanden en dagelijks gebruik, is de nieuwste Wrangler daarentegen comfortabel geworden. De nieuwste technieken en Italiaanse invloeden maken deze auto nu meer bruikbaar dan ooit te voren. Echter heeft deze Wrangler nog wel enige schoonheidsfoutjes, met name het afwerkingsniveau is niet om over naar huis te schrijven. Hier zie je de Amerikaanse invloeden.

De mannen van BRUTE zien hier kansen in en maken als een soort ‘huistuner’ van het merk Jeep nu een BRUTE. Deze BRUTE kun je volledig naar smaak samenstellen in verschillende uitvoering: als pick-up, cabriolet met harde kap of juist de soft-top versie. Wie betaalt, bepaalt; zo denken de mannen achter BRUTE en dat valt aardig in de smaak bij deze klantengroep. De mogelijkheden zijn oneindig. Details met aluminium of juist carbon afwerking? Dashboard volledig in leder bekleed met bijpassend stiksel. De missie is inmiddels duidelijk: vrijheid creëren.

De auto’s van BRUTE kennen een ‘custom classic vintage’-uitstraling, de kleuren zijn uniek en het lederen interieur is zeer hoogwaardig afgewerkt. Naast de persoonlijke samenstelling kun je de BRUTE ook uitrusten met een Power & Sound Pack welke zorgt voor een toename van het vermogen, 300 pk uit 2.0 T, een hoger koppel en een lekker uitlaatgeluid!

Het is vooral het totaalpakket wat er nu voor zorgt dat de BRUTE nu een hele luxebeleving is. De logo’s, de wielen, de kleuren, de mogelijkheden en de afwerking maken dit tot een stoer apparaat die écht onderscheidend te noemen is. Deze BRUTE straalt zó veel karakter uit, dat je er hebberig van wordt.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.