Brute Maybach S650 Rocket 900 te koop!

Brute Maybach S650 Rocket 900 te koop!

Af en toe komen er wagens voorbij die je eigenlijk nooit ziet op de Nederlandse wegen. Zo ook deze enorm dikke Maybach die aangepakt is door Brabus. Wie o wie haalt hem naar Nederland?

Dit is het absolute toppunt van wat een zakenlimo moet zijn. Enorm veel luxe in een gigantische sedan, met een dikke motor in het vooronder. Deze wagen begon zijn leven als een Maybach S650, een aangepaste Mercedes S-Klasse die net even wat lekkerder is uitgevoerd. Vervolgens is de wagen aangepakt door Brabus, en we weten allemaal wat dat betekent.

Juist, een bruut uiterlijk en enorm veel vermogen! De limo is helemaal zwart uitgevoerd, met zwarte accenten en grote zwarte velgen. Onder de kap ligt de soepele V12 die een opgekrikt vermogen heeft van 900 PK en 1500 Nm koppel! Hiermee schiet de auto in 3.7 seconden naar de 100 kilometer per uur, en ligt de topsnelheid dik boven de 300 kilometer per uur!

Een wagen van dit kaliber heeft natuurlijk een bijpassende prijs. Hou je hart vast, hij kost namelijk 337.960 euro in Duitsland. De exportprijs bedraagt 284.000 euro. Als je hem op Nederlands kenteken wilt zetten moeten de bijkomende belastingen natuurlijk wel betaald worden. Wie durft het aan?

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.