Britse miljardair koopt auto’s die matchen met zijn tulband

Britse miljardair koopt auto’s die matchen met zijn tulband

Inmiddels weten we wel van een aantal collecties af, maar dit slaat echt alles. Een Britse miljardair met de naam Reuben Singh heeft namelijk 6 gloednieuwe Rolls-Royces aangeschaft. En als dat nog niet gek genoeg is, ze matchen allemaal met zijn outfits.

Wanneer iemand zoveel geld bezit dat hij niet weet wat hij ermee moet, gebeuren er dit soort dingen. De beste man heeft namelijk 6 gloednieuwe Rolls-Royces gekocht. Drie Phantoms en drie bijpassende Cullinans. Elk exemplaar is zorgvuldig samengesteld. Zo past elk setje bij een van de tulbanden van Reuben. Ook refereren de drie samenstellingen naar de edelstenen Robijn, Saffier en Smaragd.

Naar verluidt heeft de Brit dik 2 miljoen Pond uitgegeven aan de zes nieuwe wagens. In totaal heeft Reuben Singh ruim 20 Rolls-Royces in zijn bezit. Hiernaast heeft hij ook andere exclusieve auto’s in zijn collectie, waaronder Bugatti’s, Porsches en dikke Mercedessen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.