Brandstofprijs bereikt recordhoogte!

Brandstofprijs bereikt recordhoogte!

Is een record meestal een reden om te juichen, dat is in dit geval allerminst zo. Werd er laatst nog een persbericht de wereld ingeschoten met de titel ‘Brandstofprijzen zullen dalen tot normaal niveau’, nu, in de laatste dagen van januari is dat alles behalve zo.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, de adviesprijs voor een liter Euro 95 is op dit moment €2.146 en dan hebben we het nog niet eens over de o-zo-geliefde Euro 98. Ja, er is sprake van redelijk hoge inflatie waardoor je euro minder waard wordt en dat merk je nu dus nog harder in je portemonnee. Oftewel, als je vriendin zegt ‘Ik wil graag bij een duur restaurant gaan uit eten’, dan weet jij dat je mag gaan tanken en je gehaktbal en frikandelletje uit de muur gaat trekken.

Het einde is nog niet in zicht door het gerommel in Rusland en Oekraïne, wij houden ons hart vast voor wat er nog gaat komen..

Bron: NOS

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.