Brabus G700 6×6 te koop voor €1 Miljoen+!

Brabus G700 6×6 te koop voor €1 Miljoen+!

Hollmann International is een van de grootste exclusieve auto verkopers. Wat zich vaak laat zien aan het bijzondere aanbod, dit keer de Brabus G700 6×6..

De angstaanjagende creatie van Brabus, de G700 6×6 is een van de meest bijzondere auto’s op dit moment te koop. Met de bijzondere en unieke uitstraling is de auto een ultieme eyecatcher en uitermate geschikt voor de 1%. Dankzij de gelimiteerde oplage betekent het dan ook dat je niet zomaar in het bezit van zo’n buitengewone auto kan komen.

Maar in het circuit van de superrijken onder ons, is het vaak zo dat je buurman of beste vriend ook een diepe portemonnee heeft. Het zal je maar gebeuren dat je buurman in eens aankomt met dezelfde auto. Brabus kwam met de oplossing, voeg nog meer vermogen toe aan het bakbeest. Om de supercar pk’s dan ook een beetje te ondersteunen is er voor het oog nog een hoop exposed carbon fiber toegevoegd, zodat je het idee hebt dat de zware auto wat lichter wordt.

Mocht de auto nog niet bekend zijn bij je, we lichten deze even aan je toe. De G63 AMG 6×6 heeft zeswielaandrijving die wordt aangedreven door een 5,5 liter V8 met 536 pk. Het voertuig heeft vijf elektronische sperdifferentiëlen, die alle zes de wielen 100% kunnen blokkeren, bediend met drie schakelaars op het dashboard. Dankzij het toevoegen van een extra set wielen is de auto bijna 6 meter lang, ruim 2 meter breed en meer dan 2 meter hoog. De auto is voornamelijk gebouwd voor klanten in het Midden-Oosten, mede hierdoor is de auto voorzien van allerlei interessante en semi belangrijke snufjes. Denk bijvoorbeeld aan banden die door een druk op de knop, lucht toe kunnen voegen en er uit laten lopen. Of een as die het elk wiel 100% zou kunnen blokkeren om je uit te graven uit de woestijn. Je leest het al, het is een indrukwekkende auto.

Dankzij de toevoegingen van Brabus wordt de auto nog net wat sneller, G700 is de term voor het vermogen, 700pk dus. Daarnaast heeft de auto, zoals aangegeven, wat visuele touches gekregen en is het interieur gerestyled.
Al met al maakt dit de auto nog exclusiever dan deze origineel al is. Maar je hebt geluk, er staan er twee te koop bij Hollman International! Het enige nadeel? Ze kosten ruim €1.000.000,- !

We linken ze hier beide voor je. Als je hier klikt kom je terecht bij de zwarte versie. Als je hier klikt ga je direct naar de witte variant.

Thomas Heule