BMW X7 Tom Cruise gestolen tijdens opnames MI7

BMW X7 Tom Cruise gestolen tijdens opnames MI7

Tom Cruise is momenteel druk bezig met de opnames van een nieuwe, in de tussen tijd sloeg iemand toe om zijn BMW X7 te ontvreemden…

De BMW X7 van topacteur Tom Cruise is tijdens de zevende aflevering in de Mission: Impossible-filmfranchise gestolen. Dit gebeurde toen het team aan het filmen was, aldus The Guardian. De luxe cross-over stond geparkeerd bij het Grand Hotel in de stad toen de boef of boeven besloten de auto mee te nemen

De politie vond de BMW terug in de nabijgelegen stad Smethwick, Engeland. De dief nam echter alle bagage en bezittingen van Cruise mee uit het voertuig. De waarde van de items is duizenden dollars. De politie doet nog steeds onderzoek naar de misdaad en bekijkt camerabeelden uit de omgeving.

Voor Mission: Impossible 7 nam de productie van de film het Grand Central-winkelcentrum van Birmingham in en veranderde het in de luchthaven van Abu Dhabi voor een decor in de film.

Al is er weinig bekend over de film, verschillende foto’s lieten een aantal van zijn stunts zien. Een foto betrapte hem op het testen van een veiligheidsopstelling terwijl hij in een BMW G 310 GS reed. Later was er een probleem met een niet-gerelateerde stunt toen een motorfiets op een crashmat van kartonnen dozen landde, wat de motor niet had mogen doen. De dozen vlogen in brand en veroorzaakten vertraging in de productie.

Mission: Impossible 7 zal op 27 mei 2022 in de bioscoop verschijnen.

Thomas Heule