BMW X7 op de kop tikken?!

BMW X7 op de kop tikken?!

Om nog even de sfeer van de domeinen door te pakken presenteren wij een modder dikke BMW X7! Welke goed zou passen als daily driver bij de onlangs geposte Ferrari California.

Om nog even terug te komen op al het leuks dat de domeinen te bieden heeft, deze BMW X7! Mocht je dan toch bezig zijn met het upgraden van je wagenpark is dit zeker een leuke toevoeging naast bijvoorbeeld de Ferrari California. De X7 staat bekend als een ware tank. Veel ruimte, grote zithoogte en vooral een heel fors uiterlijk.

Om even wat dieper in te gaan op dit model BMW X7, het gaat hier om een X7 30d. Inderdaad, je leest het goed, een diesel. Je zal dan denken, wie koopt dat nou? De man (of vrouw) die voor werk vele kilometers moet rijden, voor wintersport vakanties met de familie of voor de kinderfeestjes van je zoon of dochter. Mocht dit voor jou allemaal niet aan de orde zijn, punten om deze modderdikke SUV aan te schaffen zijn onder andere de ruimte, je hebt gewoon een huis op wielen mee en voelt je de koning van de weg. Daarnaast is het comfort van de auto in één woord, fenomenaal!

Sinds BMW technieken deelt met Rolls Royce is voornamelijk het rijcomfort er op vooruit gegaan, door de mix van sportief en comfortabel rijden meer bij elkaar te brengen. De auto is voorzien van wit leer, voor de gene die hier van houden dus een zeker plus punt. Daarnaast is de auto voorzien van een carwrap. Dus mocht de kleur niet helemaal de smaak zijn die je in gedachte had, geen probleem onderhuids heb je een Sophistograu (donkergrijze) BMW X7!

Naast de heerlijke comfortabele gemakken die de auto te bieden heeft is de motor ook zeker niet mis. De 3 liter BMW zescilinder produceert zo’n 265pk en 620Nm, wat de zware auto in 7 seconde van 0 naar 100 kilometer per uur brengt. De auto heeft naast de vele opties een nieuwprijs van ruim €140.000 en een kilometerstand van 40.000km. Mocht je dus geluk hebben met de veiling kan je wel eens met de goedkoopste X7 van Nederland naar huis gaan.

Nieuwsgierig geworden en nog even verder kijken naar de mogelijkheden van de X7 30d?
Klik hier en je gaat direct naar de juiste pagina.

Thomas Heule