BMW X3 M en X4 M krijgen ook M Performance Parts

BMW X3 M en X4 M krijgen ook M Performance Parts

Tegenwoordig is er geen tekort meer aan M Performance Parts. Extra onderdelen die je op je auto kan plaatsen om hem nog sportiever te laten ogen. Of je nu een 3-Serie bezit, of van plan bent de nieuwe 1-Serie aan te schaffen, je kan ze laten opleuken met M Performance Parts. En nu krijgen de X3 M en X4 M ze ook.

Als je een X3 M of X4 M bezit kun je hem laten uitrusten met allerlei verschillende onderdelen van carbon. De nieren bijvoorbeeld, of de luchtinlaten op de voorbumper kunnen vervangen worden. Ook kun je op de X3 M een spoiler laten plaatsen. De X4 M kun je laten uitrusten met zwarte vinnen die langs de achterruit lopen. Op beide auto’s kun je ook de stickers in de drie M-kleuren op de zijkant laten plakken.

Als je de deur opent, zie je dat de grond verlicht wordt met een M-logo vanuit de deur. In het interieur is nog meer carbon te vinden. Het stuur bestaat uit carbon met een Alcantara stuurwiel, en zelfs de schakelflippers zijn van carbon gemaakt. Ook kan je nieuwe vloermatten bestellen die voorzien zijn van het M-Performance logo.

Helaas zijn er geen motorische upgrades waarmee je meer vermogen kan krijgen, maar voorlopig is de 480 PK en 600 Nm sterke motor wel even genoeg. Je kan natuurlijk ook naar een tuner stappen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.